Du fattas oss, Larsa!

larsa 420

Drygt en vecka har nu gått sedan du fick frid.

S-UIF´s huvudstyrelse har haft sitt tyngsta möte någonsin. En person fattades runt bordet. Du.

Stundvis kunde vi lura oss själva och tänka att du var i väg på en långflytt med Laila och Gustaf med i bilen, och skulle vara åter på plats nästa gång. Men sanningen är en annan.

Din underfundighet kommer att saknas, din humor och självdistans var aktningsvärd och dina kunskaper och minnen om S-UIF och Ullånger var fantastiska.

Din ideella insats i föreningen kommer att vara svår att ersätta. För dig var klubben och dina åtaganden i S-UIF inte bara ett uppdrag som skulle utföras, utan något som du verkligen lade ned hjärtat i. Även om vi tillsammans drog några tunga suckar emellanåt om allt som ”någon” skulle göra…

Denna ”någon” var ofta du Larsa.

Alla dessa timmar du gjort runt vår del av Högakustenleden, alla lotter du sålt, alla säsonger du iordningsställt Prästtjärn, alla nyhetsbrev du kört ut och alla gånger du arbetat i S-UIF´s namn.

”Någon” borde byta glödlampor, ”någon” borde kontrollräkna och sortera alla hundratals plastankor inför föreningens Ankrace , ”någon” borde hålla efter reparationerna på Salumsstugan och ”någon” borde se till att det dagliga arbetet på Kinavallen sköttes med en hjälpande hand. ”Någon” var du Larsa.

”Någon” skrev medan han låg nedbäddad i en sjukhussäng på Karolinska sjukhuset att han hoppades att han skulle hinna hem och må så pass bra att han kunde dra sitt strå till stacken i vårt anordnade av S-UIF´s 100-årsfirande nu i December. Det hann du. Du kunde vara med på ditt sätt.

En stol kommer alltid att vara tom runt styrelsebordet, en person kommer alltid att saknas vid sidan av fotbollsplanen, en pappa kommer alltid att fattas vid Gustafs sida och en livskamrat kommer för alltid att sörjas av Laila.

En älskad son, bror, familjemedlem och vän har lämnat jordelivet.

Du fattas oss, du fina, kloka och varma människa.

Vi är så glada över de år vi haft tillsammans i styrelsen. Att vi fick förmånen att lära känna dig.

Du lever vidare i våra hjärtan, du lever vidare i SUIF´s grön-vita hjärta och du lever vidare i Gustaf.

Ta väl hand om Larsa Dagmar.

/Stefan Edvall, Ingela Norlander, Anna Wiberg, Micke Backlund, John Näslund, Lina Nilsson och Johan Svensson.

Aktuella bokningar

Bokningsförfrågan gör du i formuläret längst ner.

Bokningsförfrågan
Aktivitet:
Från datum:
Från klockan:
 : 
Till datum:
Till klockan:
 : 
Förening Företag:
Namn: *
Adress:
Postnr:
Stad/Ort:
E-post: *
Telefon: *
Kontroll:
Ange tecknen
i fältet nedan