Filtrera
 • Träningshelg Knivsta IK

  Som första klubb utanför Ångermanland hälsar vi kommande helg Knivsta IK välkomna till Kinahallen. De har valt att förlägga ett träningsläger för ett av sina pojklag till oss och Höga Kusten.
 • Ungdoms DM

  Kommande helg 22-23 mars är det dags för ungdoms DM i Kinahallen. Matchtid för alla matcher är 1*30 minuter.

  På lördag med start 13.00 är det F16 som gör upp om DM tecknet med följande spelprogram:
  Högakusten – Bollsta IK     
  Själevads IK – KB 65          
  KB 65 – Högakusten 
  Bollsta IK – Själevads IK     
  KB 65 – Bollsta IK 
  Högakusten – Själevads IK 

  På söndag också med start 13.00 är det dags för F14 med följande spelprogram:
  Moelvens FC – Bollsta IK 
  Högakusten – Härnösands SK 

  ...
 • Ungdomsserie

  Ångermanland FF:s inomhusserie för ungdom i Kinahallen 10 och 16 november samt 1 december.
  För spelprogram flickor U15 klicka här och för U13 klicka här.

 • Krambodagen


  Krambodagen 3

 • Efterlysning

  Kinahallen är aktivitetshallen i Ullånger med förhoppningsvis många användningsområden. Vi söker er som har idéer och behov utav en inomhushall för att genomföra er idé. Om hallens underlag eller annat kräver förändring är vi beredda att försöka möta dessa behov.

  Under vinterhalvåret är det stort fokus på sommaridrotternas vinteraktiviteter i hallen. Inte minst gäller det möjligheterna för distriktets fotbollslag att ytterligare höja sin konkurrenskraft. Vår, sommar och höst är målsättningen att fylla hallen med andra spännande aktiviteter. Det kan gälla allt från barn- och ungdomssatsningar till stora kommersiella evenemang med inriktning på besöksnäringen.

  Hallfakta

  Byggår: 2012
  Längd: 68 m
  Bredd: 40 m

 • Invigning

  Trots att Kinahallen nu har varit öppen och välanvänd i fyra månader har vi inte haft någon officiell invigning. På Sveriges nationaldag den 6:e juni är det dock dags. Det kommer att bli en heldag i och runt hallen.

  Program Kinavallen 6 juni

  11.00 Gudstjänst, Mats Hallin, Magnus Skoglund och

  ...
 • Inomhus DM i Kinahallen

  Söndag den 24 mars klockan 09.00 är det dags för inomhus DM i Kinahallen. Totalt nio flicklag kommer att att göra upp om tre DM-tecken. Kom gärna och titta på duktiga fotbollsundomar.
    
 • Sportlov i Kinahallen

  Onsdag den 6/3 och fredag den 8/3 mellan klockan 11.00 och 13.00 är det öppet för alla att komma och spela fotboll i vår nya hall. Spelare från Höga Kusten Fotbolls damlag med erfarenhet från fotbollsskolan kommer att fungera som ledare.

 • Träning eller match i Kinahallen

  Det är många som redan upptäckt hur bra det är att träna i Kinahallen. Nu har också en förstra match spelats i hallen mellan Höga Kusten Fotboll och Östavalls IF. Det finns stor möjlighet för andra att lägga matcher i hallen. Så välkomna med bokningar, titta under "Aktuella bokningar" för att hitta era tider.
 • Full fart i Kinahallen

  Nu är det full fart med träningar i hallen. Många av Ångermanlands bästa fotbollslag med Anundsjö IF i spetsen har hittat hit. De lag som redan varit här har varit mycket nöjda med hallen och dess gräskvalitet. Det finns fortfarande goda möjligheter för flera lag att hitta tider i hallen, så titta in under "KONTAKTA OSS" och boka era tider.

  Trning 2
 • Kinahallen igång med bokningar

  Efter söndagens öppna hus med bl.a. dam och herrlagsträning är det nu möjligt att boka tider i hallen. Bokningar tas nu fr.o.m. den 7 januari 2013. Du kan lämna dina önskemål om tider via det bokningsformulär som finns nere till höger på sidan eller via de kontaktuppgifter som finns under KONTAKTA OSS.

 • Öppet Hus

  Kom och se Höga Kustens nya aktivitetshall
  Öppet Hus
  Kinahallen 
  Skyltsöndag 9/12
  Klockan 12.00-14.00

  DSCF0322

Aktuella bokningar

Bokningsförfrågan gör du i formuläret längst ner.

Bokningsförfrågan
Aktivitet:
Från datum:
Från klockan:
 : 
Till datum:
Till klockan:
 : 
Förening Företag:
Namn: *
Adress:
Postnr:
Stad/Ort:
E-post: *
Telefon: *
Kontroll:
Ange tecknen
i fältet nedan